به گزارش بشری، محمد شهرابی فراهانی در سفر به استان هرمزگان، باحضور در میز خدمت مستقر در شرکت آب منطقهای استان، از نزدیک در مورد مباحث مرتبط با ایثارگران و خانوادههای آنان در صنعت آب و برق، به بحث و گفتوگو پرداخت و در جریان مشکلات آنان قرار گرفت.
وی اظهار کرد: با حضور مشاوران ایثارگران در هرمزگان سبب میشود بخشی از مشکلات این قشر از صنعت و آب و برق هرمزگان رفع شود و میز خدمت در قالب نهضت پاسخگویی و حضور چهره به چهره با ایثارگران و دیدار با خانواده شهدا در قالب طرح سپاس بخشی از برنامههای این سفر است.
مشاور وزیر نیرو در امور ایثارگران در بازدید از نیروگاه بندرعباس از تلاش ایثارگرانه متخصصان و کارکنان این نیروگاه در پیشبرد روند تعمیرات واحدها در این واحد نیروگاهی قدردانی و خدماترسانی صحیح و جانانه آن را ستایش کرد.
وی افزود: ایثارگران به دلیل تجربیات سختی که داشتهاند، معمولاً از دیدگاه و نگرش متفاوتی نسبت به زندگی، ارزشها و مسئولیتها برخوردارند.
این نسئول افزود: آنها میتوانند با تبیین اهمیت حفظ منابع انرژی و محیط زیست، مفاهیم انسانی و اخلاقی را به جامعه منتقل کنند؛ همچنین، از آنجایی که آنها در شرایط سخت تمرین کردهاند، میتوانند از روشهای خلاقانه و مؤثر برای ترویج فرهنگ صرفهجویی استفاده کنند و نماد ایثارگری را در چهره تک تک کارکنان صنعت آب و برق و بویژه نیروگاه بندرعباس میتوان دید.
برقی که در نیروگاه تولید میشود شاخص ایثارگری است
مجید محمودیان، مشاور مدیرعامل شرکت مادر تخصصی تولید برق حرارتی در امور ایثارگران نیز در این بازدید از تلاش خستگیناپذیر متخصصان و کارکنان این نیروگاه جهت تولید برق پایدار قدردانی و اظهار کرد: برنامهریزی برای تولید حداکثری در تابستان آینده، افراد شایسته و متخصصی را میطلبد که در این نیروگاه مشغول بوده و از عهده این مهم برمیآیند.
وی ادامه داد: این عمل صالحیست که بدست ایثارگران این نیروگاه قابل انجام است و زیر بار این فشار رفتن همان ایثار است و این فرهنگ ایثار و شهادت باید تبدیل به فرهنگ مهندسی شود.
محمودیان اضافه کرد: برقی که در نیروگاه تولید میشود همان شاخص ایثارگریست، این متخصصان از سلامتی و آسایش میگذرند تا روشنایی و گرما را به خانههای هم وطنان ما هدیه دهند.
انجام تعمیرات نیروگاه براساس زمانبندی تعیین شده
مدیرعامل نیروگاه بندرعباس هم در ادامه ضمن ارائه گزارشی از وضعیت ایثارگران این واحد نیروگاهی، اضافه کرد: باتوجه به برنامهریزی ۱۲ هزار و ۵۰۰ ساعته تعمیراتی واحدهای چهارگانه بخار این نیروگاه از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون، تعمیرات طبق برنامه زمانبندی انجام و واحدها در موعد مقرر به مدار تولید بازگشته تا در آستانه پیک تابستان ۱۴۰۴ بتوان به تولید حداکثری انرژی رسید.
وی اشاره کرد: برنامه تعمیرات به گونهای پیشبینی شده که عملیات براساس زمانبندی مشخص، در اول تابستان ۱۴۰۴ به پایان رسیده و تمامی واحدها با حداکثر توان، شاهد تولید ۱۰۰۰ مگاوات در ساعت باشیم.
مدیرعامل نیروگاه بندرعباس بیان کرد: نیاز است مردم استان و کشورمان نیز در بحث مدیریت مصرف و صرفه جویی، به این انرژی گرانبها که با تلاش بسیار زیادی تهیه میشود، توجه ویژه داشته و با صنعت برق کشور همکاری داشته باشند.