به گزارش بشری، محمد محسنی با اشاره به نشست مشترک برای بررسی راهاندازی شهر غذا در بندرعباس گفت: در راستای تفاهمنامه ایجاد زیرساخت و استقرار واحدهای صنایعدستی در شهرکهای صنعتی مقرر شد واحدهای صنایعدستی شناسایی و به شهرکهای صنعتی استان معرفی شوند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تأکید مقام عالی استان بر لزوم طراحی شهر غذا و تبدیل آن به محل گردشگری عنوان کرد: گردشگری غذا از مهمترین عوامل در تصمیمگیری گردشگران برای سفر به مقصدی خاص است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان هرمزگان ادامه داد: غذاهای محلی استان هرمزگان بهویژه بندرعباس از تنوع بالایی برخوردار هستند و به دلیل بکار بردن طیف وسیعی از ادویهجات و چاشنیهای مختلف، مطابق با ذائقه بسیاری از گردشگران به فرهنگ غذای جنوب است.
در این نشست همکاریهای فیمابین ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، سازمان صمت و شرکت شهرکهای صنعتی برای ایجاد این طرح بررسی شد.
همچنین این سه مسئول استانی بهضرورت همافزایی در ایجاد زیرساختهای گردشگری بر پایه صنعت و تجارت استان هرمزگان تأکید کرده و همکاری سهجانبه از اهداف اصلی این نشست معرفی شد.