به گزارش بشری، مهندس ذبیحی در جریان سفر ۲ روزه به استان هرمزگان در نشست با مدیران ارشد شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان، وجود مشترکانی که بیش از ٢.۵ برابر الگو مصرف میکنند را یک چالش برای عبور از شرایط بحرانی و ناترازی تولید برق در کشور دانست.
وی افزود: این تعداد اندک به تنهایی ۸ درصد از کل مصرف حوزه خانگی را به خود اختصاص دادهاند در صورتی که شبکه برق دچار مشکل شود، این دسته از مشترکین در اولویت برنامههای مدیریت بار قرار خواهند گرفت.
معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر به رکورد شکنیهای مصرف برق در تابستان امسال اشاره کرد و یاد آور شد: رکورد شکنی مصرف برق به دلیل افزایش دما است و تداوم گرما باعث افزایش مصرف برق میشود، استانهای هرمزگان، خوزستان، بوشهر، سیستان و بلوچستان و سایر مناطق جنوب کشور در تابستان امسال شاخصهای جدیدی از مصرف برق ثبت کردند.
وی ادامه داد: آشنایی فعالان عرصه توزیع برق با مفاهیم مرتبط با کیفیت و بهرهوری و استفاده از این مفاهیم در اداره زیر مجموعههای مدیریت توزیع برق، از اقداماتی است که میتواند نقش موثری در ارتقای جایگاه و عملکرد آنها داشته باشد.
این مسئول به استفاده بهینه از نیروی انسانی و جلوگیری از استهلاک نیروی انسانی و هدر روی سرمایهها در این بخش تاکید کرد و گفت: نیروی انسانی بالاترین سرمایه هر شرکت است که توان شرکتها بر روی حفظ و توانمندسازی سرمایههای انسانی قرار دارد.
وی با تقدیر از اجرای یکهزار کیلومتر شبکه سیم به کابل در استان هرمزگان، تسریع در اجرای پروژه سیم به کابل را مورد تاکید قرار داد و افزود: باتوجه به شرایط اقلیمی و فرسودگی شدید تاسیسات برق رسانی اجرای این طرح ضرورت دارد.
استفاده از پستهای هوایی یکپارچه هزینهها را ۳۰ درصد کاهش میدهد
مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان هم بر لزوم کاهش هزینههای تامین و توزیع برق و افزایش سرمایهگذاریها در این بخش تاکید کرد.
محمد کریمی اظهار کرد: یکی از راههای کاهش هزینه توزیع برق استفاده از پستهای هوایی یکپارچه است که باعث کاهش ۳۰ درصدی هزینههای توزیع برق در استان هرمزگان خواهد شد ونصب و ساخت آنها نسبت به پست زمینی هزینه کمتری دارد.
وی با تاکید بر اجرای دیدگاههای کارشناسی در رفع ناترازیها افزود: باید این موارد در اولویت برنامههای آتی شرکتهای توزیع قرار گیرد.
این مسئول همچنین به موضوع آموزش کارکنان و استفاده از تجارب بازنشستگان شرکت بهعنوان منبعی مهم اشاره کرد که باید در دستور کار قرار گیرد.
وی با تاکید بر مدیریت داراییهای فیزیکی شرکت، کیفیت بخشی تجهیزات جهت افزایش طول عمر و تابآوری شبکه، استفاده از استانداردهای جدید جهت افزایش طول عمر پایهها با توجه به چالشهای موجود در منطقه جنوب، جلوگیری از پروژههای کلید در دست با هدف استفاده و تامین تجهیزات توسط خود شرکت بمنظور ایجاد امکان کنترل هر چه بهتر تجهیزات به دلیل وجود چالشهای منطقه جنوب میتوان گامهای مهمی در راستای توسعه شبکه برداشت.