به گزارش بشری، معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران با مسئولین حوزه صید و شیلات استان هرمزگان دیدار و گفتوگو کرد.
عطاالله رئیسی در این نشست گفت: هرمزگان همواره با بهره برداری مناسب و مسئولانه ظرفیتهای صید و صیادی بهعنوان قطب صیادی کشور مطرح بوده که توانسته با اقدامات صورت گرفته، رتبه اول صید کشور را نیز کسب کند.
وی با اشاره به اهمیت صید و صیادی در فعالیتهای شیلاتی تصریح کرد: بدون شک توسعه صید و صیادی با محوریت ارتقای خدمات دهی به جامعه صیادی در دستور کار قرار دارد.
معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران بیان کرد: هماهنگی خوبی بین اداره کل شیلات استان، سارمان شیلات ایران و جامعه صیادی در اجرای سیاستها و اهداف صید و صیادی اصولی و پایدار برقرار است.
این مسئول خواستار حمایت جامعه صیادی از صید و صیادی اصولی و پایدار در جهت استفاده از ادوات صید به صورت تخصصی و پرهیز از استفاده از ادوات صید مخرب شد و تصریح کرد: بدون شک استفاده اصولی از ادوات صید و مدیریت و انجام تقویم صید در صید مسئولانه نقش کلیدی دارد.
هرمزگان در بهرهبرداری از بنادر صیادی الگوی مناسبی برای کشور است
مدیرکل شیلات استان هم در این نشست با بیان اینکه هرمزگان در بحث صید و صیادی و بهرهبرداری از بنادر صیادی میتواند الگوی مناسبی برای کشور باشد، تصریح کرد: امید است با حمایتهای سازمان شیلات و استانداری هرمزگان شاهد رشد و توسعه در حوزه صید و صیادی استان بیش از پیش باشیم.
مسعود بارانی بیان کرد: توسعه صید فراساحلی و آبهای دور، ساماندهی بنادر صیادی، استفاده از ظرفیتهای موجود صید و صیادی در توسعه آبزی پروری، سوق دادن جامعه صیادی به سوی آبزی پروری در راستای کاهش فشار بر ذخایر از برنامههای شیلات استان است.
وی ادامه داد: تشدید برخوردها با صید غیر مجاز، توسعه صید اصولی و پایدار، ارتقای مشارکت جامعه صیادی در مسئولیتهای اجتماعی و بهرهبرداری از ظرفیتهای صید ساردین ماهیان از دیگر اقدامات مهم شیلات هرمزگان در حوزه صید و صیادی است.
در این دیدار نمایندگان جامعه صیادی استان به بیان نظرات، مسائل و پیشنهادات خود در راستای ارتقای صید و صیادی و تشکلهای صیادی استان پرداختند.