به گزارش بشری، آیین رونمایی از طرح نان کامل با حضور مسئولین استانی و کشوری برگزار شد.
رحیم سرهنگی در این مراسم با اشاره به اقدامات اداره غله در خصوص تامین نان با کیفیت برای مردم گفت: نظارت بر روند پخت نان و آموزش نانوایان کیش با حضور ۲ نفر از اساتید مطرح کشور انجام شده است.
وی با تاکید بر لزوم فرهنگ سازی استفاده از نان کامل در میان اقشار مختلف مردم و نقش رسانههای گروهی در این خصوص اظهار کرد: امیدواریم این طرح با توجه به بهبودی که در نوع تغذیه ایجاد میکند، مورد استقبال کیشوندان قرار گرفته و به کل کشور تعمیم پیدا کند.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش ادامه داد: در مرحله نخست طرح، بواسطه ذائقه برخی از مردم مبنی بر استفاده از آرد سفید، برخی نانواییها به پخت آرد سفید ادامه میدهند ولی تعداد بسیاری از نانواییها اقدام به پخت آرد کامل میکنند.
۱۴۰۰ نانوایی کشور نان کامل پخت میکنند
مدیرکل هماهنگی آرد و نان شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران هم در این مراسم با بیان اینکه یک درصد از آرد کشور به آرد کامل اختصاص یافته، گفت: برخی از استانها در زمینه تولید آرد کامل و توزیع آن پیشرو هستند و ۱۴۰۰ واحد نانوایی در سطح کشور نان کامل را پخت میکنند.
محمد حسن جلالی با اشاره به روند قیمتگذاری آرد کامل اظهار کرد: سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان قیمت آرد کامل را به وزارت کشور اعلام کرده که بعد از اخذ قیمت، در سامانه بارگذاری و امکان خرید آرد برای تمام نانواییها فراهم میشود
اعلام آمادگی ۳ کارخانه هرمزگان برای تولید آرد کامل
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان هرمزگان هم با اشاره به مزایای استفاده از آرد کامل گفت: این طرح در مراحل ابتدایی است و باید برای مشارکت عامه مردم فرهنگسازی شود .
مسعود رمضان پور با بیان اینکه از مجموعه ۶ کارخانه در سطح استان هرمزگان، ۳ کارخانه برای تامین آرد کامل اعلام آمادگی کردند، افزود: یک کارخانه در استان هرمزگان به صورت ویژه بر روی تامین آرد کامل برنامه ریزی کرده و توانسته است جواز تولید آن را دریافت کند.
وی از اعلام آمادگی ۲۰ واحد نانوایی در سطح استان برای عرضه نان کامل خبرداد و افزود: با توجه به نظر مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، این طرح به صورت کامل و بهعنوان هدیه به کیشوندان آغاز میشود و امیدواریم با فرهنگسازی مناسب، این طرح از این منطقه آغاز و به کل کشور گسترش یابد.