به گزارش بشری، آئین آغاز عملیات اجرایی همراهسرای بیمار مجتمع آموزشی، درمانی و پژوهشی پیامبر اعظم (ص) بندرعباس با حضور مسئولین برگزار شد.
احمد مرادی در این مراسم با اشاره به وضعیت آب و هوایی هرمزگان گفت: احداث مراکز خدمات رفاهی همراهان بیمار در تمام بیمارستانهای استان ضروری است.
وی اظهار کرد: یکی از نگرانیهایی که در مرکز استان وجود دارد بحث زیرساختهای تنها بیمارستان دولتی مرکز استان است؛ بیمارستان شهید محمدی بندرعباس پذیرای بیمارانی از استانهای همجوار به ویژه بیمارانی از جنوب کرمان و جنوب فارس است که به دلیل نزدیکی به بندرعباس برای دریافت خدمات درمانی به این شهر مراجعه میکنند؛ اما مردم مجبور هستند در حیاط بیمارستان و زیر درختان به انتظار بایستند.
نماینده مردم بندرعباس، قشم، حاجیآباد، خمیر و ابوموسی در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بسیار خوشنود هستیم که این نگاه زیبا برای حل این مشکل در بندرعباس ایجاد شده و با احساس تکلیف همه بخشها قرار است این نقیصه رفع شود.
بیمارستان شهید محمدی میتواند از بیمارستانهای مطرح کشور باشد
محمد آشوری هم در این مراسم گفت: استان هرمزگان با وضعیت مطلوب در بخش سلامت و زیرساختهای درمانی فاصله دارد اما اگر تلاشهای جهادی برای حمایت از بخش سلامت ادامه پیدا کند میتوانیم به بخشی از نارساییها در بهداشت و درمان هرمزگان پایان دهیم.
نماینده مردم بندرعباس، قشم، حاجیآباد، خمیر و ابوموسی در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: بیمارستان شهید محمدی بندرعباس با ۲۸ هکتار عرصه و اعیان جزو بزرگترین مجموعههای بیمارستانی در کشور است و در صورتی که وضعیت آن ساماندهی شود میتواند به یکی از بیمارستانهای مطرح کشور تبدیل شود.
وی تاکید کرد: در گذشته تعابیر مناسبی در رابطه با بیمارستان شهید محمدی در افکار عمومی استفاده نمیشد اما امروز با تلاشهای مسئولان دانشگاه علوم پزشکی، مدیران و پرسنل بیمارستان شرایط خدمات درمانی در این مجموعه متفاوت شده است.
ایفای مسئولیتهای اجتماعی نباید صرفا زیرساختی باشد
فاطمه جراره هم گفت: در حوزه بهداشت و درمان تا رسیدن به شرایط استاندارد فاصله داریم که نیاز است دولت نگاه ویژهای به این موضوع داشته باشند، باید خیرین را به کمک در این زمینه سوق دهیم.
نماینده مردم بندرعباس در مجلس ادامه داد: باوجود همه تلاشهایی که ازسوی مسئولان انجام میشود، باید اقدامات ویژهتری انجام شود.
وی با اشاره به چالش کمبود کادر درمان در استان گفت: باتوجه به اینکه بیمارستانهایی در حال احداث هستند باید برای تامین کادر درمان چارهای بیاندیشیم.
جراره گفت: در زمینه مسئولیتهای اجتماعی نباید صرفا نگاه زیرساختی داشته باشیم و در زمینه آموزش و تربیت نیروهای توانمند و متخصص کادر درمان نیز باید اقداماتی انجام شود.
احداث همراهسرا در بندرعباس با کمک اتاق بازرگانی در زمینی به مساحت یکهزار و ۵۰۰ متر مربع و اعتبار ۲۰۰ میلیارد ریال آغاز شد.