به گزارش بشری، سومین جلسه میثاق و بررسی پروژههای پیشران عمرانی استان شامگاه سهشنبه در سالن جلسات استانداری برگزار شد.
مهدی دوستی در این جلسه گفت: لازم است با ایجاد ساختارهای مدیریت پروژه در دستگاههای اجرایی رصد و پایش پیشرفت به درستی انجام شود.
وی با اشاره به اهمیت وظیفه نظارت و مطالبهگری فرمانداران از پیمانکاران و مدیران استان افزود: در بعد حکمرانی فرمانداران در سطح جغرافیایی خود بطور دائم باید گزارشهای مدیران پروژه را بسنجند و در مواردی هم مسائل شهرستانی آنها را بویژه موضوع مهم معارضین را حل کنند .
استاندار هرمزگان ادمه داد: همچنین لازم است فرمانداران در مواردی نارضایتی اجتماعی حاصل از پروژهها را مطرح کنند چراکه تمام تلاش و برنامه ریزی برای مردم است و باید آسودگی خاطر و امیدبخشی از آغاز تا انجام هر پروژه در جامعه مشهود باشد.
وی با تاکید بر پیشبینی افق جمعیتی حداقل دو دهه پیش رو در ایجاد زیرساختهایی نظیر خطوط آبرسانی اظهار کرد: در حوزه آب، کلان طرحهایی مثل تکمیل آبرسانی به بستک، تصفیه خانه آب بشاگرد که علاوه بر مرکز شهرستان ۵۰ روستا را پوشش میدهد درکنار آبرسانی به ۱۵۶ روستا، ۶ آب شیرینکن و تکمیل خطوط انتقال و سدها، استان را در وضعیت تحول در این بخش مهم و اولویتدار قرار میدهد.
ضرورت تعیین تکلیف نیروگاه برق حرارتی سیریک
نماینده عالی دولت در استان هرمزگان صنعت برق کشور را با زیرساختهای قوی، پیشرو دانست و تصریح کرد: ایجاد پستهای برق جدید و تأمین برق مشترکین ورودی سالانه و درصف علاوهبر تکمیل نیروگاههای تولید برق حرارتی در جاسک و قشم از برنامههای مهم این حوزه هستند.
وی ادامه داد: مبحث مهم دیگر تعیین تکلیف نیروگاه برق حرارتی سیریک توسط وزارت نیرو است چراکه این نقطه ضعف ۸ ساله استان بخاطر انجام نشدن تعهدات روسها برجا مانده که اکنون باتوجه به توسعه گازرسانی و آغاز عملیات اجرایی نیروگاه اتمی منافعی هم برای مردم ندارد.
استاندار هرمزگان بر زیباسازی ورودیهای پایانههای بندر حقانی، ترمینال بندرعباس، فرودگاه و راهآهن بعنوان صورت شهری تاکیدکرد و گفت: آغاز کار توسعه سالن فرودگاه و راهآهن شروع مناسبی است.
وی ادامه داد: درحالی که استان با جانمایی فرودگاه میناب و احداث ترمینال کارگو فرودگاه بندرعباس، انقلابی در صادرات و کیفیت خدمات رسانی به مردم پیش رو دارد که با توسعه خطوط ریلی تکمیل میشود و میتوان مطالعات جامع توسعه ریلی استان را در زمره تصمیمات مهم اجراشده در دولت سیزدهم نام برد.
توجه به ورزش دانشآموزان در پروژههای نوسازی مدارس
دوستی با تاکید بر ساخت سالنهای ورزشی در مدارس در برنامههای نوسازی عنوان کرد: وقتی در استان کلاس درس کم داریم منابع باید به این سمت برود و از ظرفیت موجود برای ورزش دانشآموزان استفاده شود.
وی ادامه داد: امسال ۱۰سالن ورزشی جدید، ۱۱ زمین چمن و نزدیک به ۶۰ زمین چمن مصنوعی کوچک و بزرگ در استان، ظرفیت پیشین را بسیار افزایش میدهد.
استاندار هرمزگان رفع مشکلات و مسائل بانکی برنامههای سالانه طرح نهضت ملی مسکن را مهم دانست و ادامه داد: واگذاری اسناد مالکیت بافت فرسوده شهری، فرصتی است که باید مردم استان آن را بطور جدی پیگیری کنند.
در این نشست روند پیشرفت رفع نقاط حادثه خیز و محورهای مهم مواصلاتی استان نیز بویژه کریدور بزرگراهی نوار ساحلی جنوب کشور، ترانشه حاجیآباد، پل کنخ، بازگشایی ۱۵۵ محور روستایی، ساخت ۱۱ پل بزرگ و دیگر برنامههای حوزه راه با جزییات بررسی شد.
گفتنی است در این جلسه که بیش از ۴ساعت زمان به خود اختصاص داده بود گازرسانی به ۶شهر، ۱۵۳ روستا، ۱۵۲ صنعت همراه با زیرسازیهای جدید و تکمیل ایستگاهها مورد پایش قرارگرفت.
همچنین با رصد وضعیت پروژههای بزرگ بیمارستانی، ۱۵ تخت دیالیز رودان، تأمین تجهیزات بیمارستانی و انجام مراحل جذب نیرو و بررسی ادامه گزارش پروژههای درمانی بر جذب مشارکت خیرین در پروژههای ۱۷مرکز جامع سلامت، ۴۲ خانه بهداشتی که ۱۲ خانه آن آماده شده و خرید آمبولانس نیز تاکیدشد.