به گزارش بشری، محمد کریمی با اعلام این خبر گفت: این فرآیند در راستای هوشمندسازی و کنترل پذیری شبکه توزیع برق استان با اولویت مرکز استان و شهرستانها در حال انجام است.
وی با تشریح جزئیات این فرایند ادامه داد: این کنتورهای هوشمند رله مستقیم هستند و برای کنترلپذیری مشترکین صنعتی و اداری زیر ۳۰ کیلووات نصب میشود، با این کار، کاربران و مشترکان برق استان میتوانند به صورت دقیقتر مصرف برق خود را کنترل کرده و هزینههای خود را کاهش دهند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان عنوان کرد: همچنین، این کنتورها برای شرکت توزیع برق استان نیز مزیتهایی دارند که دقت بیشتر در اندازهگیری مصرف برق، کاهش هزینههای خدمات پشتیبانی و نگهداری و بهبود کیفیت خدمات به مشترکین از جمله اهدافی است که با نصب این کنتورها محقق میشود.
پیگیری استفاده بهرهبرداران کشاورزی از انرژی تجدیدپذیر
وی بیان کرد: از کنتورهای هوشمند میتوان بهعنوان یکی از تجهیزات مراکز صنعتی و اداری هوشمند استفاده کرد، شبکههایی که میتوانند ارتباط برقرار کنند شبکههای هوشمند مجهز به سنسورهایی هستند که دادهها را جمعآوری کرده و انتقال میدهند.
این مسئول ادامه داد: این اطلاعات امکان تنظیم خودکار جریان برق را فراهم میکند، مدیران شبکه که از راه دور مستقر هستند، در لحظه از وضعیت مطلع میشوند و در صورت بروز مشکل میتوانند بلافاصله برای مدیریت مصرف برق اقدام کنند.
کریمی بر لزوم اعمال مدیریت بار ادارهها و دستگاههای اجرایی بعد از تعطیلی و در ساعتهای غیراداری تاکید کرد و افزود: با نصب کنتورهای رله مستقیم سه فاز فرایند اعمال مدیریت در مراکز اداری دقیقتر انجام میشود.
وی همچنین در ادامه از هماهنگی شرکت توزیع برق استان با جهاد کشاورزی و شرکت آب منطقهای هرمزگان جهت پیگیری موضوع استفاده از انرژیهای تجدید پذیر از سوی بهرهبرداران کشاورزی خبر داد و گفت: با تعامل و همافزایی موجود امید است هماهنگیها به بار بنشیند و شاهد استفاده بیشتر از انرژی تجدیدپذیر از سوی بهرهبرداران کشاورزی باشیم.