• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
کل اخبار : 3799اخبار امروز : 0
4
مدیرکل شیلات استان؛

فعالیت‌های پژوهشی به توسعه شیلات هرمزگان کمک می‌کند

  • کد خبر : 4474
  • 21 تیر 1403 - 13:48
فعالیت‌های پژوهشی به توسعه شیلات هرمزگان کمک می‌کند
مدیرکل شیلات استان هرمزگان گفت: امید داریم با بهره‌گیری از فعالیت‌های پژوهشی و دانشگاهی و همکاری با جهاد دانشگاهی بتوانیم زمینه‌های توسعه بیش از پیش فعالیت‌های شیلاتی را فراهم سازیم.

به گزارش بشری، مدیرکل شیلات استان در دیدار با رئیس جهاد دانشگاهی استان گفت: فعالیت دانشگاهی و تحقیقاتی در تحقق برنامه‌های شیلاتی به ویژه در برنامه‌های توسعه‌ای شیلات از اهمیت ویژه برخوردار است.

وی از جهاد دانشگاهی به‌عنوان یک ظرفیت ویژه برای آموزش نیروهای تخصصی و ایجاد دانش کاربردی یاد کرد و گفت: وجود ۱۱۳ هزار تن ظرفیت پرورش ماهی در قفس، حدود ۵۰ هزار هکتار اراضی مستعد پرورش میگو و ظرفیت‌های ماهیان زینتی، گرمابی، خاویاری و جلبک بیانگر جایگاه ویژه هرمزگان در  زمینه های شیلاتی است.

مدیرکل شیلات استان هرمزگان عنوان کرد: جهاد دانشگاهی یکی از بازوهای خوب در زمینه آموزش‌های شیلاتی و استارتاپ‌ها در حوزه‌‌های شیلاتی است.

وی ادامه داد: بی شک  تعامل و همکاری‌های موجود بین شیلات و جهاد دانشگاهی می‌تواند زمینه ساز اجرایی شدن سیاست‌های سازمانی دو طرف و تحقق شعار سال و منویات مقام معظم رهبری به ویژه در حوزه تحقق شعار سال باشد.

بارانی با اشاره به جایگاه ویژه شیلات در استان هرمزگان و همچنین جایگاه ویژه جهاد دانشگاهی در بین مراکز علمی خازرنشان کرد: بی تردید ارتقای استفاده از این ظرفیت‌ها می‌تواند موجبات توسعه بیش از پیش را فراهم سازد.

شیلات از محورهای توسعه هرمزگان است

رئیس جهاد دانشگاهی هرمزگان هم گفت: بدون شک می‌توان شیلات را یکی از فعالیت‌های محوری و اساسی در استان هرمزگان به ویژه در نواحی ساحلی استان و محور طلایی توسعه استان هرمزگان یاد شده است.

احمد زاهری، همکاری در مباحث تحقیقاتی، علمی کاربردی، بومی سازی پروبیوتیک‌ها، توسعه تکثیر و پرورش جلبک‌ها، سامانه‌های پایش مزارع پرورش آبزیان و تامین  بخشی از نیازهای پژوهشی و تحقیقات شیلاتی را از جمله زمینه‌های همکاری دو طرف خواند.

وی با اشاره به ظرفیت استان هرمزگان در حوزه منابع دریایی و موقعیت خاص آن در کشور، تصریح کرد:  تعامل و همکاری دستگاه‌های اجرایی و مراکز علمی می‌تواند یکی از مهمترین محورهای توسعه اقتصاد دریا محور و هم‌افزایی باشد.

لینک کوتاه : http://boshrakhabar.ir/?p=4474

نوشته های مشابه

30فروردین
گذشت اولیای دم از قصاص ۳۰ ثانیه بعد از اجرای حکم در هرمزگان
30فروردین
ساماندهی مهاجران غیرمجاز، یک ضرورت ملی است
نماینده ولی فقیه در هرمزگان؛

ساماندهی مهاجران غیرمجاز، یک ضرورت ملی است

30فروردین
باند سازمان یافته شرارت در بندرعباس متلاشی شد
رئیس اطلاعات انتظامی هرمزگان؛

باند سازمان یافته شرارت در بندرعباس متلاشی شد

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.